CATEGORII
 

Vizor electronic YALE

Cere ofertă de preț

Descriere Vizor electronic YALE

Specialistul Yale in siguranta locuintei a lansat vizorul electronic, oferind distribuitorilor, fabricantilor de usi si ferestre o metoda inovativa pentru evitarea intrarilor prin efractie.
Bazat pe vizorul clasic, cel electronic foloseste o camera pentru a reda in direct pe un ecran postat pe fata din interior a usii imaginea vizitatorilor din fata usii.
Potrivit pentru membrii familiei de toate varstele, ecranul electronic poate fi vizualizat de la distanta si din diferite unghiuri si in plus imaginea poate fi marita pentru a va ajuta sa cititi detaliile de pe cardul de identificare mai clar.
Ideal pentru apartamente sau case unde vizibilitatea este redusa, camera rezistenta la umiditate este dotata cu doua lumini pentru noapte. Suplimentar
are un card de memorie SD cu capacitatea de a inregistra imagini datate care vor permite proprietarilor sa verifice cine a sunat la usa lor in timp ce ei nu erau acasa.
Usor de instalat vizorul electronic include o sonerie si este completat de o baterie reincarcabila si un incarcator de baterie. Ecranul interior are o carcasa cu finisaj modern si camera de diametru de 32 mm este fixata subtil la exteriorul usii.
Preturile produselor includ TVA.
Newsletter