CATEGORII
 

Remorca forestiera Kesla 10 ND

Cere ofertă de preț

Descriere Remorca forestiera Kesla 10 ND

Remorca forestiera dotata cu brat hidraulic si graifer pentru operatiile de incarcare si descarcare a masei lemnoase este o alternativa ieftina a transportorului (forwarderului), in special in exploatarile forestiere din zona de deal, unde pantele sunt relativ domoale sau in arborete tinere, unde accesul cu un utilaj greu este mai dificil.

Acest utilaj este remorcat de un tractor agricol adaptat forestier, puterea acestuia fiind definitorie in alegerea tipului de remorca, respectiv a capacitatii sale de incarcare.

Productivitati ridicate la apropiatul masei lemnoase cu ajutorul tandemului tractor agricol adaptat forestier - remorca forestiera se obtin in special in tehnologiile ce au la baza metoda lemn scurt.

Alser Forest comercializeaza pe piata romaneasca remorcile forestiere din portofoliul producatorului austriac Binderberger si din cel al fabricantului finlandez Kesla.

Kesla 10ND este o remorca forestiera cu transmisie hidraulica asigurata de hidromotoare, produsa de catre firma finlandeza Kesla. Poate fi tractata de un tractor agricol adaptat forestier cu putere de circa 120 CP.

Suprastructura cu racoante si bratul hidraulic cu graifer sunt montate pe un sasiu cu o axa de tip boghiu. Sarcina utila este de 10 tone.
Newsletter