CATEGORII
 

Usa de garaj sectionala

Cere ofertă de preț

Descriere Usa de garaj sectionala

Firma Neus Termo Construct SRL comercializeaza, executa si monteaza usi de garaj sectionale.
Usile sectionale sunt elegante si au deschiderea pe verticala. In acest fel, puteti sa castigati spatiu in fata si in interiorul garajului, iar calea de acces va fi in totalitate libera.
Usile de garaj sectionale se executa pe dimensiuni de comanda personalizate si se pozitioneaza direct in spatele golui astfel incat usa nu micsoreaza in nici un fel dimensiunile utile ale acestuia.
Usile de garaj sunt realizate din panouri de otel cu o grosime de 40 mm.Usa de garaj este izolata termic cu spuma poliuretanica.Deschiderea si inchiderea la usi de garaj se realizeaza prin culisarea pe tavan. La usi de garaj actionarea se face electric prin telecomanda sau manuala.Usa de garaj este prevazut cu cheder de cauciuc pe tot conturul usi ce duce la o buna izolare.
Usile sectionale pot fi dotate cu usi pietonale, care permit accesul in garaj fara a fi necesara deschiderea intregii usi de garaj. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces in garaj reducandu-se consumul de energie termica.
Alte optionale pentru usi :
ferestre dreptunghiulare, ornamente pentru ferestre, grile de ventilatie, yala deblocare, motor, telecomanda suplimentara, buton motor, yala deblocare motor.
Newsletter