CATEGORII
 

Lichid tigara electronica Biotech

Cere ofertă de preț

Descriere Lichid tigara electronica Biotech

Lichid Vegetal VG pentru reancarcare Tigara Electronica marca Biotech,original si certificat TUV & SGS & FDA International, nu contie Propilen-Glicol.Promotie !!!. La comanda minim 10 x lichide pretul este 5 Lei / buc.Promotie !!!Lichidele pot fi folosite pentru toate modelele de Tigara Electronica.Acest e-lichid contine Glicerina vegetala (VG ), Apa pura, Aroma si Nicotina extrasa din tutun.Lichidele Vegetale au au in compozitie glicerina vegetala si produc o cantitate de aburi mai mare.Acest lichid nu contine substante nocive si nu dauneaza celor din jurul dumneavoastra atunci cand fumati.Substantele din continutul lichidului sunt utilizate in industria farmaceutica,pasta de dinti, apa de gura, în produse de panificatie în pâine, în suplimente alimentare, în industria alimentara.Nicotina este un alcaloid intalnit in anumite plante, predominant in tutun, si in cantitati mici in rosii, cartofi, vinete si ardeiul verde.Cand este absorbita in cantitati mici nicotina poate cauza un sentiment de relaxare si liniste,dar si de concentrare si atentie sporita.

Daca sunteti un impatimit al tigarilor sau fumati tigari fara filtru, va recomandam sa incepeti cu nivelul cel mai mare.Cu timpul va recomandam sa coborati nivelul astfel incat sa nu mai simtiti nevoia de a fuma.E-lichidul este disponibil in mai multe concentratii de nicotina:Concentratii de nicotina:

High / 26mg echivalent Nicotina 2 pachete tigari.

Mediu / 14mg echivalent Nicotina 1 pachet tigari

Zero /0mg fara nicotina1 x sticluta cu e-lichid 10ml. se consuma in medie in 10 zile.Livrare cu pret mic, prin Curier Rapid 24H in toata tara 17 Lei. Bucuresti - Ilfov livrare 14 Lei.SUPER PROMOTIE! in limita stocului disponibil.

Detalii pe pagina Eurotig.021.413.0968

0723.161.115

0723.453.276

www.eurotig.ro
Newsletter