CATEGORII
 

Kit conversie ATG ulei vegetal pentru motoarele Diesel

Cere ofertă de preț

Descriere Kit conversie ATG ulei vegetal pentru motoarele Diesel

Firma S.C NLVOIL SYSTEMS S.R.L este unicul importator, certificat de producatorul ATG GmbH, al kit-urilor de conversie ulei vegetal pentru motoarele diesel. Datorita indelungatei noastre colaborari cu partenerul nostru din Germania , ATG GmbH, putem oferi cele mai bune preturi de pe piata pentru aceste kit-uri de conversie. De asemenea, suntem singura firma din Romania care ofera asistenta gratuita in vederea montarii acestui kit de conversie pe masina dumneavoastra.
In continuarea, vom detalia procesul prin care motorul dumneavoastra Diesel poate functiona cu ulei vegetal.
Intentia inventatorului motorului diesel, Rudolf Diesel, a fost ca motorul sau sa foloseaseasca o gama variata de combustibili printre care uleiul de alune si praful de carbune. Pentru mai multe detalii puteti citi acest articol: http://ro.wikipedia.org/wiki/Motor_diesel
Practic motorul Diesel a fost inventat sa functioneze cu uleiuri vegetale. Din momentul inventarii lui si pana la introducerea pompelor de motorina common-rail(motoarele dotate cu acest tip de pompa nu pot functiona cu ulei vegetal) principiul de functionare al motoarelor diesel nu a suferit modificari majore. Montarea acestui kit permite motorului dumneavoastra sa functioneze 100% cu uleiuri vegetale uzate sau neuzate, fara riscuri si cu aceleasi performante. In continuare vom detalia ce contine acest kit de conversie, avantajele sale si modul in care el funtioneza.
1.) Ce contine acest kit de conversie?
- 1 buc. panou de control;
- 1 buc. bloc de relee plus sigurante;
- 1 buc. schimbator de caldura;
- 1 buc. bloc supape tur-retur;
- furtune de cauciuc pentru alimentarea cu ulei vegetal, diverse consumabile(coliere metal, coliere plastic autoblocante, garniture cauciuc/cupru);
- Optional, si recomandat. se poate monta un circuit de incalzire in rezervorul pentru ulei vegetal.
2.) Cum functioneaza acest kit de conversie?
Pentru a vedea cum functioneaza acest kit de conversie puteti viziona acest videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=sy7VdNIqwyc
3.) Care sunt avantajele acestui kit de conversie?
- consum redus fata de consumul pe motorina(exemplu: daca masina dumneavoastra consuma in medie 6 litri de motorina la 100 de km, cand va functiona pe ulei vegetal va consuma intre 4.5 L - 5.5 L la 100 de km, foarte important fiind si stilul de condus)
- costurile pentru combustibil reduse cu pana la 70%, datorita consumului redus atunci cand motorul functioneaza cu ulei vegetal si datorita costului uleiului de 3 lei/l, ulei ce il puteti achizitiona chiar de la firma noastra.
- acest kit asigura independenta energetica indiferent de costul combustibililor fosili.
- performantele motorului raman la fel in timp ce consumul de combustibil scade.
3. Care sunt dezavantajele acestui kit de conversie?
- nerespectarea instructiunilor de folosire ale acestui kit poate conduce la avarierea sistemului de alimentare-injectie al masinii.
- folosirea unor uleiuri vegetale nefiltrate si tratate corespunzator poate conduce la avarierea sistemului de alimentare-injectie al masinii.
- costul de achizitie initial al acestui kit de conversie este destul de ridicat, dar poate fi amorsat foarte usor prin economiile facute la combustibil.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. De asemenea va invitam sa cititi un articol despre firma noastra aparut intr-o revista de specialitate: http://www.businesscover.ro/09-03-2012-nu-arunca-uleiul-de-la-cartofii-prajiti-alimenteaza-dieselul-cu-el/ .
Newsletter