CATEGORII
 

Erbicid Killer Super 5 EC

Cere ofertă de preț

Descriere Erbicid Killer Super 5 EC

Erbicid Killer Super 5 EC, cu continut de substanta activa 50g/l quizalofopP etil. Erbicid sistemic, selectiv, folosit pentru combaterea costreiului din rizomi si a unor specii de buruieni monocotiledonate anuale din cultura de floarea-soarelui, rapita, soia, sfeclA£ de zahar.
Spectrul de activitate:
Erbicidul Killer Super 5 EC este activ impotriva costreiului din rizomi si a speciilor de buruieni anuale monocotiledonate: Setaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum (costrei) din sA£mintA£.
Doza si momentul aplicarii:
Killer Super 5 EC se aplicA£ atunci cind plantele de culturA£ au 36 frunze, costreiul din rizomi 1520 cm inA£ltime si buruienile monocotiledonate anuale au 24 frunze, inainte de infrA£tire. Aplicarea produsului se realizeazA£ cu utilaje terestre bine reglate. Dupa folosire, utilajele se spalA£ cu apA£ curatA£, dupA£ aplicare sau la sfirsitul zilei. Nu necesitA£ timp de pauzA£.
Dozele de aplicare
La cultura de floarea-soarelui, rapitA£, soia si sfeclA£ de zahA£r, pentru combaterea costreiului din rizomi: 1,51,75 l/ha postemergent; iar pentru buruienile monocotiledonate anuale: 0,75l/ha, postemergent. Dupa aplicare, o perioada de 2025 de zile nu se intervine asupra culturii, pentru a da posibilitatea produsului sa se transloce in virfurile de crestere ale rizomilor si lA£starilor.
Producator: Palomino LLC, USA
Nota: Pentru comenzi peste 1000 RON , transportul este GRATIS!
Newsletter